Saturday, August 25, 2012

Düğün kadehleri




Düğün yapmak gelinlik giymek her genç kızın rüyasıdır. Düğün hazırlıkları aylar öncesinden başlar. Gelinlik için seçilen model, kumaş, renk çok önemlidir. Gelini diğer kadınlardan farklı kılan kullandıkları aksesuarlardır.






Dönem dönem gelinlik modelleri değişmektedir. Günümüzde gelinlik modelleri’ne bakacak olduğumuzda kırık beyaz daha ön plandadır.






Düğün kadehleri gelin ve damat masasında kullanılan bir aksesuardır. Şık ve göz dolduran bir gelin damat masası için düğün kadehleri vazgeçilmezdir. Dekorasyon için vazgeçilmez olan kadehleri seçerken de yine profesyonel kişiler görev almalı.






Düğününüzde kullandığınız bu aksesuarları ömrünüzün sonuna kadar vitrininizde saklayabilirsiniz. Bu kadehler cami kristali gümüş den yapılmıştır. İsterseniz de bu kadehlerin üzerine düğün tarihlerini yazdırabilirsiniz. Sizin için çok önemli bir hatıra olacaktır. Kadehler boyutları, şekilleri ve tasarımları ile düğünler için çok uygundur.






 Düğünün yapılacağı salon masalar masaların dekorasyonları ve bunun gibi pek çok etkene göre kadehler seçilmeli veya seçilen kadehler süslenmeli ki gelin ve damadın masası kusursuz olsun aslında bunların hepsi çok çok küçük ayrıntılar olmasına rağmen seçimi ve doğru kullanılması güzel sonuçlar verir.






Düğünlerde gelin ve damadın içeceklerini içerken bile göz doldurmaları ancak ve ancak şık güzel düğün kadehleri sayesinde olur.






  Kadehler beyaz gelinliğe uygun olması açısından porselen seçilebileceği gibi işlemeli şık kadehler veya kristal kadehler olarak da gelin ve damadın masasını süsleyebilir. Tabikide düğünde sadece kadehler önemli değildir.






 Salonun aksesuarları gelin ve damadın kıyafetleri gelinlik aksesuarları bunların hepsi düğünde göz önünde olacaktır. Ufak bir hata düğününüzü bozabilir.






 Düğün kadehleri seçiminde yine kusursuz en güzel gününü yaşamak isteyen gelin ve damadın seçimleri en önce gelmelidir. Sitemizde yardımcı olabilmesi için bir kaç resim ekliyoruz.  Umuyoruz ki yararlı olur.

No comments:

Post a Comment